Søndag d. 29. september 2019, Kl. 16:00 til kl. 17:00

Søndag, den 29. september 2019 kl. 16.00 indbyder Fensmark Kirke til stemningsfuld koncert med trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen.

Eftermiddagens program bliver klassisk musik af flere af de store komponister. Der bliver bl.a. lejlighed til at høre barokmusik for piccolotrompet og orgel, et par satser fra Haydns flotte trompetkoncert og en tango af den argentinske komponist Astor Piazzolla.

Trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen har spillet sammen siden 1998, da de mødtes på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Siden har de spillet over 400 kirkekoncerter i Danmark og har optrådt i Europa, USA, Asien og Australien.

Dorthe Zielke har spillet freelance i orkestre lige fra DR Big Bandet og Det Kgl. Kapel til det turnerende orkester Mahler Chamber Orchestra. Hun spiller ofte ved begivenheder i kirken.

Søren Johannsen er organist i Christians Kirke, København. Han har opført J.S. Bachs samlede orgelværker otte gange i koncertrækker og en gang over 22 timer i samme døgn, hvilket man kan

finde i Guiness Book of Records 2001.

Kom og få en fantastisk musikalsk oplevelse i det smukke kirkerum. Det er gratis og alle er velkomne.

Kirkebil kan bestilles ved at ringe til kordegnen på tlf. 55 54 54 14

Dorthe Zielke og Søren Johansen