Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST - KONCERT med kirkens pigekor og børnekor på Holmegaard Værk

AFLYST - KONCERT med kirkens pigekor og børnekor på Holmegaard Værk

Dato Søndag d. 13. december 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Gratis!
AFLYST - KONCERT  med kirkens pigekor og børnekor på Holmegaard Værk

Grundet stigende smittetal vælger vi desværre at aflyse korenes julekoncert. Korenes medlemmer ønsker alle en glædelig jul, og glæder sig til koncert i forår og sommer.

Søndag d. 13. december 2020 kl. 17.00 afholdes julekoncert med Fensmark Kirkes børnekor og pigekor.
I år har vi fået en helt unik mulighed for at opføre vores traditionsrige koncert i Hebsgaard-Hallen på Holmegaard Værk. Børnekoret og pigekoret på ca. 22 børn og unge, synger julen ind med dejlige julesange, sange fra julekalendere fra tv samt nogle af vores kendte julesalmer.
Koret akkompagneres af et band bestående af musikstuderende fra MGK (Musikalsk Grund Kursus) i Køge. Koncerten er gratis, men der vil være et begrænset antal pladser. Indgang gennem hovedindgangen til Holmegaard Værk fra kl. 16.30.

HUSK MUNDBIND!

Magnus Christensen: Piano og trommer