Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 19. januar 2021, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Udskudt til 2. marts / Babysalmesang i Fensmark Kirke (opstart)

Syng og dans med din baby i Fensmark Kirke! Et tilbud til nybagte forældre og deres spædbørn ( 2-12 måneder ). Tilmeld dig og dit barn til 8 tirsdage med sang og dans. Fra kl. 11-11.45 synger vi salmer, børnesange og fagtesange. Vi danser og leger sanglege. Der er fokus på ro, hygge, tid, nærvær og samvær. Holdet ledes af organist Lis Nielsen.

Næste Babysalmesangshold starter tirsdag den 19.januar 2021 kl. 11.00 - 11.45. Sidste gang er tirsdag d. 16. marts 2021. Der er ikke babysalmesang i uge 7.

Der vil blive taget hensyn til retningslinier vedr. Coronavirus og der er derfor, alt efter antallet af tilmeldte, forbehold for ændringer i tidspunkt og holdsammensætning.

Tilmelding via dette link: https://forms.churchdesk.com/f...