Dato Søndag d. 9. oktober 2022, Kl. 15:00 til kl. 16:30
Sted Præstegårdssalen, Chr Winthersvej 2, 4684 Holmegaard

Søndag d. 9. oktober kl. 15.00

Tangenter og Tenorer inviterer til koncert

Søndag d. 9. oktober 2022, kl 15.00, i Fensmark Præstegård

Tag med på en musikalsk rejse, hvor vi blandt andet skal besøge Italien, den svenske skærgård, den danske sommernat og Uppsala i 1800-tallet. Tangenter og Tenorer optræder med en blandet buket af duetter, romancer og viser. Musikken er skrevet af bl. a. Peter Heise, Gunnar Wennerberg, Evert Taube og Benny Andersen. Det er et varieret sangprogram, der også byder på en fællessang eller to. Koncerten varer en times tid, og der er pause med kaffe og kage. Tangenter og Tenorer består af pianist Lis Nielsen, der er organist i Fensmark Kirke, og de to sangere Michael Lind og Bertel Moltved. Michael Lind er uddannet sanger og musikpædagog fra Musikkonservatoriet, og han er kirkesanger i mange sydsjællandske kirker. Bertel Moltved er ligeledes kirkesanger på Sydsjælland. Tangenter og Tenorer inviterer dig hermed til en eftermiddag med dejlig sang og musik.