Dato Onsdag d. 7. december 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Sted Rislev Kirke, Rislevvej 18, 4700 Næstved
Pro Cantu synger julekoncert i Rislev Kirke

Pro Cantu er et professionelt arbejdende amatørkor som er  stiftet i 1974 og hjemmehørende i Ringsted. Koret har godt 20 sangere og er siden 2010 blevet dirigeret af Jens Henrik Petersen der til daglig er organist i Sct. Bendts kirke i Ringsted.Generelt spænder korets repertoire vidt fra uddrag af klassiske værker til nyere danske højskolesange. “Vi er ambitiøse med vores sang samtidig med, at vi går meget op i at have det sjovt og hyggeligt sammen.”Pro Cantu glæder sig til at komme og synge julekoncert i Rislev kirke. Her vil programmet også være varieret . Der vil være  barokmusik som "Das neugeborne Kindelein" af Dietrich Buxtehude, engelske Christmas carols af John Rutter, Eric Whitacres fortolkning af Rudyards Kiplings "The Seal Lullaby" og selvfølgelig også danske julesange.