Fredskoncert i Fensmark Kirke med PHD-band/ Urania.

Fredskoncert i Fensmark Kirke med PHD-band/ Urania.

Dato Lørdag d. 17. december 2022, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Sted Fensmark Kirke, Chr Winthersvej 7A, 4684 Holmegaard
Fredskoncert i Fensmark Kirke  med PHD-band/ Urania.

Fredskoncert med PHD-band

URANIA er Holmegårds Glasværks Glasarbejderorkester, som har eksisteret i 138 år. Der er gennem tiden blevet spillet rigtig meget musik, også selv om der har været mange kriser såsom krige, arbejdsløshed, pandemier og energikriser. Torsten Hansen har taget initiativ til denne fredskoncert i Fensmark Kirke, hvor orkestret sammen med det fremmødte publikum, klangen af julemusik og julelysene i kirkerummet, hylder fællesskabet, sammenholdet og fredsbudskabet. Phd-band er en del af Næstved Byorkester og denne lørdag eftermiddag, vil 8-10 blæsere fylde Fensmark Kirke med flot julemusik og en stemning af sammenhold. Koncerten er for hele familien, så kom og vær med, så vi i fællesskab kan skabe lys i en mørk tid. Alle er velkomne.